Ryanair cancela els seus vols de Castelló a Poznan per “motius comercials” a partir d’abril

923

Rafa Mezquita//Actualitat Diària

Ryanair comença a desistir de l’aeroport de Castelló. La companyia irlandesa que dirigeix Michael O’Leary suspendrà la ruta que connecta la província amb Poznan (Polònia) per “raons comercials”, segons ha al·legat la companyia.

La suspensió d’aquest itinerari s’uneix al que a l’estiu va cancel·lar la companyia i que unia Castelló amb Bristol (Regne Unit) i que va decidir traslladar a València.

“La ruta no estarà operativa des d’abril per raons comercials”, al·lega l’aerolínia en un comunicat. Malgrat això, la ‘low cost’, que diu revisar les 1.800 rutes que opera diàriament assegura que “mantindrem els nostres econòmics preus amb Sofia i Londres des de Castelló”.

Aquesta notícia és una dura garrotada per a la gestió de l’aeròdrom situat a Vilanova d’Alcolea. La Generalitat i Aerocas continuen treballant en la seva viabilitat i a connectar-ho amb noves rutes. La més desitjada, sens dubte, és l’escala a Madrid com ‘hub’ que obriria la província al món.

Colònia, Bucarest, i…Madrid?

D’altra banda, a les rutes ja establertes amb la capital anglesa i la búlgara, l’aeroport incorporarà en 2019 una nova connexió amb Colònia (Alemanya) que serà operada per Eurowings i una altra nova amb el Bucarest, que a més de la permanent de Blue Air, també afegirà dos vols setmanals de l’hongaresa Wizz Air cap a la capital romanesa.

Amb tot això l’aeroport castellonenc espera superar el nombre de passatgers que va rebre en 2018, per sota de l’any anterior, i integrar-se pròximament en la xarxa d’Aena.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací