Rototom Sunsplash projecta la seua rugidora vibra per sis països d’Europa i Amèrica

257

El tour reprén camí aquest divendres, 5 de maig, a la ciutat suïssa de Sion i aterrarà a Bogotà el 13 d’aquest mes

Actualitat Diària

Quinze destins. Sis països i un salt transoceànic inclòs amb meta a Colòmbia. El Festival Internacional Reggae Rototom Sunsplash inicia el seu gira mundial de festes de presentació de la seua 28a edició, que se celebrarà a Benicàssim (Espanya) aquest estiu, del 16 al 22 d’agost de 2023. Un tour planetari que unirà en un marge de tot just tres mesos a 15 ciutats d’Europa i Amèrica amb la vibra Rototom de la mà de més de 30 artistes en cartell i el suport de promotors locals.

Després dels concerts inaugurals a Bolonya (Itàlia) al març i abril, la gira segueix el seu rumb. Ho farà aquest divendres, 5 de maig, a la ciutat suïssa de Sion, amb KT Gorique, TimanFaya i Ruffpack donant pols a un cap de setmana intens amb doble parada també al Regne Unit i amb el mateix so a carnestoltes del Carib dels Shabba Party: Londres, 6 de maig i Bristol, 7 de maig.

L’essència Rototom Sunsplash aterrarà en la capital colombiana, Bogotà, i en concret en l’escenari del macro teatre públic i a cel obert de la Mitja Coca, el dissabte 13 de maig.

Rooftop party – Shabba x Rototom Launch party Londres 2022

Després d’això, una setmana de marge per a tornar a creuar l’Atlàntic i dos nous destins per a acomiadar, sonorament, el mes de maig: Màlaga (dissabte 20, Ventorillo del Capellà) amb Raphael, Phango i DJLion, i el madrileny Trashcan Music Club (27 de maig) per a rebre al triplet Unity Sound, Supah Frans i Mas Jahma.

Juny transitarà per Ginebra (dia 1, sala L’Usine, amb Lady Leshurr); i, ja de tornada a Espanya, per Cadis (10 de juny, Quiosquet Gran Bava, amb Cool Up Rècords i Pauliño, entre altres); i Alacant (20 de juny).

La recta final del mes també serà agitada, amb noves festes de presentació en la italiana Bergamo (22, 23 i 24 de juny, en l’espai Edoné, amb Horace Andy, Forelock, Rootical Foundation i Chiskee); el quiosquet Waikiki de Tarifa (Cadis) el 23 de juny, amb el trident Germà L, Clan Roots i Fack Escratx; A Fabrica Dona Llum de la localitat de Parada de Sil, a Orense (24 de juny); i Les Dalias, a Eivissa, el 29.

Lisboa i València completaran aquest tour de launch parties de 2023. Serà el 8 de juliol, en el cas de la capital portuguesa, amb un esdeveniment organitzat pel col·lectiu Selajahfary en el Centre Cultural Adao; i el 20 de juliol, en el marc de Concerts de Vivers, en el de la ciutat valenciana, on sonarà tota una icona del festival: Alborosie, al costat d’altres dues formacions molt conegudes en Rototom Sunsplash: Auxili i Borumbaia Percussió.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací