Rossell acull la primera de les Jornades de Sensibilització Turística Terres del Maestrat

624

Durant la mateixa es va analitzar la importància dels Plans de Dinamització i Governança Turística

Juan José Benito/Actualitat Diària

El centre cívic Molí Vell de Rossell va acollir aquet passat dimecres la primera de les Jornades de Sensibilització Turística Terres del Maestrat, Anima Interior.

Una jornada que va contar amb la participació de la diputada provincial de Turisme, Virginia Martí, i el tècnic de Turisme Comunitat Valenciana, Javier Herráiz, acompanyats per l’alcalde Evaristo Martí.

PHOTO-2020-09-09-11-51-55Durant la jornada es va analitzar la importància dels Plans de Dinamització i Governança Turística com el que està desenvolupant l’Associació Terres del Maestrat, així com la importància de la col•laboració entre estaments públics i la iniciativa privada.

La Diputació de Castelló, a través del Patronat Provincial de Turisme, aporta enguany al citat pla, que té un pressupost global de 210.000 euros, un total de 70.000 euros. La resta de quantitats corresponen a la Generalitat Valenciana (70.000 euros) i als ajuntaments implicats, que entre tots aporten els 70.000 euros restants (Vilar de Canes,Tírig, Sant Mateu, Xert, Canet, La Jana, Traiguera, Cervera del Maestrat, Sant Jord y Rossell).

Rossell Jornades de Sensibilització Turística Terres del MaestratEl Pla de Governança i Dinamització turística ‘Maestrat Ànima Interior’ és uns dels 8 plans actius en 2020 i en els quals el Patronat Provincial té previst invertir enguany un total de 510.000 euros.

La propera jornada es portarà a terme el dimecres 16 de setembre a la Casa de la Cultura de Tirig.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací