Rocersa, Vernís i Excel Shower aconsegueixen els prestigiosos ‘Alfa d’Or’de la 34ª Cevisama

899

La Societat Espanyola de Ceràmica i Vídreo fa el lliurament d’aquests premis amb l’objectiu d’estimular la creativitat científica, tecnològica i artística 

Actualitat Diària

Aquesta vesprada s’han entregat a tres productes innovadors exposats en Cevisama els prestigiosos Premis Alfa d’Or, que compleixen la seua 43a edició i que entrega la Societat Espanyola de Ceràmica i Vídreo amb l’objectiu d’estimular la creativitat científica, tecnològica i artística d’aquests sectors.

Així, el jurat, format per experts de l’àmbit empresarial i acadèmic vinculat al sector ceràmic, ha atorgat un Alfa d’Or a Rocersa- Digit-S per una innovació que afecta a tota la cadena de valor: el desenvolupament de la producció tridimensional full digital, que permet amb una única interfície llançar una línia completa de producció de materials tridimensionals d’alt valor afegit i sostenibilitat.

També ha guanyat un Alfa d’Or l’empresa Vernís SA. pel desenvolupament d’una negra inkjet luminescent per a la seua aplicació en decoració i senyalització, tant en paviment com en revestiment, i imprimible en qualsevol capçal i amb un cicle de cocció industrial estàndard.

I finalment, ha sigut guardonada l’empresa Excel Shower pel disseny de la cabina de dutxa HCS per a persones de mobilitat reduïda, de fàcil instal·lació i ús, i que cobreix una demanda social creixent.

Moliner: “Els alfes són valor afegit”

Després de fer lliurament del premi a Rocersa i felicitar a tots els premiats, el president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, ha assegurat que “els Alfa destil·len l’essència del que és el sector ceràmic, ja que amb la innovació comença tot. Aqueixa passió per intentar oferir una cosa nova, amb elements que apotan valor afegit, és el que permet al nostre sector estar en el més alt de l’àmbit mundial”.

Així, el president ha agraït a “tots els equips que han desenvolupat aquests projectes amb esforç i passió. Els Alfes d’Or són el reconeixement a la innovació com una manera de viure, i des del Govern Provincial continuarem treballant amb l’únic propòsit de ser el més útils a les nostres empreses, facilitant-nos eines, reivindicant els vostres interessos que són els d’aquesta província, i destinant recursos per a estimular el talent i canalitzar la investigació científica”.

En aqueix sentit, Moliner ha incidit que “el talent crea valor, i el valor crida a les oportunitats. Aqueix és el model de província que volem i pel qual treballem: una província que rendibilitze oportunitats més competitiva i millor preparada per a desenvolupar projectes professionals i personals”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací