Renfe emet un comunicat per aclarir la cancel·lació de quatre trens entre Castelló i València

Renfe emet un comunicat per aclarir la cancel·lació de quatre trens entre Castelló i València

1375

ActualitatDiària

Renfe vol aclarir que de manera puntual, s’han produït diverses cancel·lacions de serveis de rodalies en el nucli de València per avaria del material ferroviari durant aquesta setmana. En la línia C-6 València-Castelló l’avaria d’una unitat elèctrica, durant el dia d’ahir, va afectar a la programació habitual del servei entre les dues ciutats, amb la supressió de 4 circulacions, dues per sentit.

Renfe programa la circulació diària de 79 trens de rodalies en la línia C-6, entre València i Castelló, amb una puntualitat del 94% durant els primers 10 dies de 2018. Quan es produeixen les cancel·lacions d’un servei, els viatgers afectats són encaminats al següent tren amb eixida uns 15 minuts més tard. La incidència es comunica als viatgers mitjançant els canals habituals de megafonia en les estacions, teleindicadores i la difusió en temps real en twitter. La companyia lamenta els perjudicis ocasionats als viatgers afectats per aquestes incidències.

El comunicat emès per la companyia ferroviaria ha sorgit al calor de la nota que havia enviat als mitjas aquest matí sotssecretària del PSPV-PSOE en la província de Castelló, Ana Edo, en la que ella mateixa assenyalava que ha sigut una de les viatgeres afectade per la supressió del sevei.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací