Reforçen la promoció del turisme esportiu per a atreure concentracions d’equips europeus

434

Actualitat Diària

El director general de Turisme de la Comunitat Valenciana, Herick Campos, ha visitat a l’equip CSK de Moscou -segon en la lliga russa- que està concentrat a l’Hotel Golf Campoamor d’Oriola, on més de mig centenar de persones, entre jugadors, entrenadors, assistents i mitjans de comunicació, componen la delegació russa del CSK.

En la seva visita, Campos ha destacat la importància del turisme esportiu per a la Comunitat Valenciana, un producte que ja forma part de l’estratègia *CreaTurisme i de les accions de promoció posades en marxa per *Turisme Comunitat Valenciana. “Cal no oblidar -ha explicat el director general- que aquest tipus de turisme té una major incidència en els mesos de temporada baixa, per la qual cosa contribueix de manera directa a la desestacionalització”.

Per a Campos, també és important “la difusió de la imatge de les nostres infraestructures esportives i del clima, que es dóna a través dels mitjans de comunicació que acompanyen sempre a aquests equips i que provoca un efecte promocional multiplicador”.

Per aquest motiu, Herick Campos ha explicat que “des de *Turisme Comunitat Valenciana i la Direcció General d’Esports treballarem conjuntament amb el sector i amb *touroperadores de referència per a determinar quins són els establiments turístics i esportius amb els quals comptem i reforçar la nostra promoció en els mercats emissors més importants”.

Finalment, Campos ha destacat la seguretat dels establiments valencians amb l’aplicació de regles per a fer front a la COVID-19.

“Volem insistir en el fet que la Comunitat Valenciana és un destí segur que compleix tots els protocols i el sector turístic dels quals està preparat per a assumir concentracions de l’envergadura com la de l’equip CSK de Moscou”, ha conclòs.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací