Redit presenta en l’UJI noves tendències per a generar innovació

1002

Actualitat Diària

La Xarxa d’Instituts Tecnològics de la Comunitat Valenciana (REDIT) en la qual està integrat l’Institut de Tecnologia Ceràmica (ITC) i en el marc de la seva iniciativa REDIT Acadèmia, està organitzant la presentació de l’estudi: “Economia del coneixement, innovació i competitivitat”, que a Castelló tindrà lloc divendres que ve, 7 de juny de 10.00 a 11.30 hores a la Sala de Premsa del Rectorat de la Universitat Jaume I (UJI).

Aquest estudi, que ha comptat amb el suport de l’Agència Valenciana d’Innovació (AVI), ha estat coordinat per Francisco Mes Verdú, Catedràtic d’Economia Aplicada de la Universitat Politècnica de València (UPV) i en ell participen diversos autors de reconegut prestigi que analitzen la col·laboració i xarxes, els clústers i les estratègies d’innovació, a més d’apuntar algunes de les noves tendències en aquest àmbit.

L’acte, que també se celebrarà a Alacant i València, serà presidit a Castelló pel Vicerector de Recerca i Transferència de l’UJI, David Cabedo i el president de REDIT, Fernando Saludes, amb la intervenció del director de REDIT, Gonzalo Belenguer i del Catedràtic Francisco Mas, coordinador de l’estudi.

A continuació, es durà a terme una taula rodona, moderada per Francisco Fernández, director de Comunicació i Relacions Informatives de l’UJI, en la qual participaran Gustavo Mallol, director de AICE-ITC, F. Xavier Molina, Catedràtic del Departament d’Administració d’Empreses i Màrqueting AERT (Aliances, Estratègies, Xarxes i Territori Enginy-CSIC) autor de l’article: “Canvis disruptivos en entorns industrials tradicionals”que apareix en el referit estudi. Els altres participants en aquesta taula rodona són Roberto Arnau, Subdirector de Programes d’Innovació de l’Agència Valenciana d’Innovació (AVI) i Luis Guaita, Cap d’I+D+i de Grup Keraben.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací