El Castell de Peníscola tanca l’any 2019 amb prop de 290.000 visites malgrat les obres de remodelació

850

El passat exercici es va escometre la segona fase d’obres del pla director i malgrat això al desembre va haver-hi 2.000 visites més que en 2018

Actualitat Diària

La diputada provincial de Cultura, Ruth Sanz, ha informat que en 2019 el Castell de Peníscola va tindre prop de 290.000 visites, “una xifra molt elevada, sobretot tenint en compte que al llarg de tot l’any es van desenvolupar les obres de remodelació i millora que estan contemplades en la segona fase del pla director, que suposen una inversió de més de 1,7 milions d’euros”. El pla director consta de 4 fases i la inversió global de les mateixes ascendeix a 3,7 milions d’euros.

La segona fase d’obres “ha sigut la més completa i complicada perquè durant una sèrie de setmanes hi ha hagut que tancar al públic diferents estades del castell per a poder escometre els treballs previstos”.

Sanz ha volgut destacar “la gran labor que s’està duent a terme des de la direcció del castell per a aconseguir la desestacionalització de les visites, un treball que ja està donant molt bons resultats com posen de manifest les xifres de visitants en els mesos de temporada baixa, com al novembre i desembre, perquè en cadascun d’ells va haver-hi a prop 11.000 visites”. Al març va haver-hi quasi 17.700 visites. El mes de desembre resulta especialment significatiu perquè va tindre 2.000 més que en 2018.

La responsable de l’àrea de Cultura ha afegit que “des de la Diputació de Castelló continuarem treballant per a posar encara més en valor el castell de Peníscola, programant tot tipus d’activitats perquè cada vegada resulte més atractiu aquest emblemàtic edifici”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací