Reciplasa pot continuar amb la contractació del servei de transport per carretera amb la desestimació del TACRC

839

Actualitat Diària

El Tribunal Administratiu Central de Recursos Contractuals (TACRC) desestima el recurs contra la contractació del transport per carretera i valorització i/o eliminació de rebutjos generats a la planta de Reciplasa. A més, el TACRC acorda alçar la suspensió i així, el procediment podrà continuar amb els tràmits previstos. Per tant, la resolució permetrà continuar amb el procediment, encara que en cap moment s’hi havia vist afectat pel recurs.

El TACRC  ha desestimat tant la impugnació del contingut dels plecs i aclariments realitzats, com la resta d’al·legacions, ja que considera que no existeix cap vulneració dels principis de contractació ni en la forma de presentació dels lots. Tampoc en les valoracions de vehicles i les instal·lacions que es van aportar per l’empresa que finalment va ser adjudicatària.

El president de Reciplasa, Ignasi Garcia ha explicat: “El procés havia sigut transparent en tot moment, ja que es va publicar en la Plataforma de Contractació de l’Estat” i continua: “Per això teníem la confiança que s’havia garantit la igualtat de totes les companyies participants”. El president aclara que des del primer moment, van voler dissipar qualsevol tipus de dubte i van estar pendents de la resolució per tal d’esmenar qualsevol possible error.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací