Ramón Verdú reconeix que “tenim molta il·lusió d’aconseguir el primer triomf fora de casa”

1021
Ramón Verdú, durant l'entrenament d'aquest dimecres en el camp del Marina d'Or. FOTO: CD CASTELLÓ

Actualitat Diària

El futbolista del Castelló, Ramón Verdú, va tornar a les sessions d’entrenament al costat de la resta de l’equip després d’assaborir la primera i esperada victòria de lliga davant l’Alcoyano. Ja es prepara la trobada del dissabte en el camp del Ejea, a partir de les 17.00 hores.

El jugador de Jerez és una d’aqueixes persones que fan pinya en el vestuari i, amb la victòria del passat diumenge, ha afirmat que han entrenat “amb molta més alegria de la qual solem tenir. Alçar-se una setmana amb aqueixos tres punts es nota en els companys”.

Verdú va ser partícip en el tercer gol albinegre i ha admès que l’ambient que es va respirar en Castàlia va ser sensacional. “L’animació l’hem tingut tot l’any. És normal que abans no arribaren les victòries i presentaren la seua disconformitat, però en el moment que pegàrem tres ‘arreons’, estrenyien i és una gaudida perquè et donen ànims, també pels carrers i en les xarxes socials. El diumenge gaudim perquè vèiem que ells gaudien”, va comentar

Va parlar el futbolista de Jerez del rival contra el qual es mesuraran aquest dissabte, en terres saragossanes.“Tenen bon equip i damunt en el seu camp es fan forts. Segur que no ens ho posaran fàcil, serà un partit de tu a tu i esperem tenir aqueixa pegada que vam demostrar l’altre dia”, va finalitzar Ramón Verdú.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací