El professorat dels col·legis de Castelló valoren molt positivament l’experiència de la revista Club Millaret

1109

Actualitat Diària

La Regidoria de Normalització Lingüística, que encapçala Ignasi Garcia, i en la línia que segueix l’Acord del Grau d’avaluar les polítiques que engega, ha proporcionat una enquesta sobre la revista Club Millaret al personal docent de la ciutat de Castelló per saber “si realment està sent efectiva, si està funcionant i si està servint per a millorar la vida de la ciutadania”, explica Garcia.

El Club Millaret és una publicació que impulsa la Regidoria de Normalització Lingüística per tal de fomentar l’ús i la difusió de la llengua en temàtiques que de vegades queden fora del currículum escolar. Aquest material didàctic arriba a més de 5.000 xiquets i xiquetes de Castelló i, tal com ha manifestat l’edil Garcia, “hem volgut valorar si estava sent treballat a classe, si es considerava adient i útil per als escolars, o si trobaven que els continguts i els contes que es publicaven foren els adequats”.

D’aquesta enquesta, l’edil de Normalització s’ha mostrat entusiasmat per la resposta “molt satisfactòria del professorat” i perquè “el 80% el treballen a classe i el 100% consideren que els temes són adients, i en una puntuació d’1 a 10 li posen un 8.6 a la utilitat del lèxic i un 7.3 a que és un contingut apropiat per als alumnes”.

Per aquest motiu Garcia ha destacat que, després de les conclusions de la enquesta, el professorat valora amb un “notable alt” la proposta del Club Millaret. A més ha expressat que “hem rebut suggerències per a millorar” i ha anunciat que “és una política que anem a repetir perquè sabem que el personal docent la troba útil i ajuda a apropar la nostra llengua al nostre entorn i als nostres xiquets i xiquetes”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací