Castelló incorpora zones de lectura infantil a l’oferta de punts bebé de les platges del Pinar, Gurugú i Serradal

1018

Actualitat Diària

Castelló disposa per quart any consecutiu del servei de lactància i alimentació infantil a les seues platges. Però enguany amb novetats incloses. El Patronat Municipal de Turisme ha incorporat zones de lectura infantil en els punts bebè de les platges del Pinar, Gurugú i Serradal per tal d’oferir un servei més complet a tots els usuaris i usuàries del nostre litoral.

La regidora i presidenta del Patronat Municipal de Turisme, Patricia Puerta, destaca la voluntat de fer de les platges de Castelló espais amigables per a les famílies. “Donar assistència a mares i pares que es troben amb fills en edat lactant o d’alimentació infantil és una manera de millorar l’experiència de la visita a les nostres platges. Es més còmode poder seure, estar fresquet i inclús tindre el menjar dels infants refrigerat”, assegura la regidora. Enguany també poden gaudir, per primera vegada, d’un espai de lectura infantil en les mateixes instal·lacions per a fer més amable l’estada i facilitar també que si hi ha germans o germanes majors poden aprofitar per a consultar llibres de literatura infantil.

Un altre dels serveis gratuïts que s’ofereix en aquests punts bebè son les polseres amb xip per a pares i mares que ho sol·liciten, on s’inserten les dades dels xiquets i en cas de pèrdua o desorientació els puguen localitzar a través del servei de policia local y de socorrisme de les platges.

A més, també es troben a cada platja les biblioteques del mar, amb premsa i llibres de diferents nacionalitats i idiomes. “La millora i ampliació d’aquest serveis fan que cada any augmente el nombre de gent que fa ús d’aquestes instal·lacions”, destaca l’edil Patricia Puerta.

Cal destacar que durant el mes d’agost l’Ajuntament de Castelló ofereix més de 200 activitats a les platges de Castelló, el Planetari, el parc del Pinar o les ermites a les que tant veïns i veïnes com visitants poden accedir de forma totalment gratuïta. Ioga, tai-chi, tallers esportius infantils i de salut… “Disposem d’una àmplia oferta, i també hem consolidat el Gurugú Musical que per tercer any consecutiu ofereix concerts a la platja. I a més de les activitats esportives, tenim cinema d’estiu, manualitats i activitats al Planetari, entre altres”, explica la responsable de l’àrea de Turisme.

L’horari dels punts bebè i la biblioteca del mar és de 10.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores. Per a consultar tota la programació i els horaris d’activitats es pot visitar l’oficina de turisme al Passeig Buenavista 28 del Grau, de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 hores, o bé consultar la web www.castellonturismo.com.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací