Puig valora l’aposta per la innovació del sector ceràmic de la Comunitat

477

Actualitat Diària

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha valorat l’aposta per la innovació realitzada pel sector ceràmic de la Comunitat Valenciana i ha advocat per consolidar la posició aconseguida per aquest sector fonamental per a l’ocupació i l’economia valenciana.

El cap del Consell ha visitat la 38 edició de la fira internacional del taulell ceràmic i mobiliari de bany Cersaie a Bolonya, on ha realitzat un recorregut pels estands de les empreses de la Comunitat Valenciana que estan participant en la fira, acompanyat pel conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, el president de ASCER, Vicente Nomdedéu, i el president de ANFFECC, Joaquín Font de Mora.

Ximo Puig ha destacat la resiliència del sector de la ceràmica en la Comunitat Valenciana, la qual cosa li ha permès no sols resistir la crisi provocada per la COVID-19 sinó sortir enfortit d’ella, com demostra el fet d’haver incrementat les seves exportacions en més d’un 4% durant 2020.

Així mateix, ha mostrat el seu suport a aquesta indústria “capdavantera” que ha apostat per la innovació situant-se a l’avantguarda tecnològica, la qual cosa li ha permès superar al sector ceràmic italià, un dels de major producció mundial.

El president ha assenyalat que la participació del sector en la fira Cersaie, que ha considerat com “la més important del món”, té com a objectiu contribuir al fet que la ceràmica de la Comunitat Valenciana es converteixi en un referent d’àmbit internacional.

Finalment, el cap del Consell ha insistit en la necessitat de “consolidar la posició aconseguida pel sector i aconseguir obrir nous mercats”, això sense oblidar afrontar les dificultats que el sector té actualment com els elevats costos energètics i la competència deslleial.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací