Puig es reuneix amb entitats financeres per a estudiar vies de col·laboració amb empreses

671

Actualitat Diària

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha mantingut una reunió amb representants de les principals entitats financeres amb negoci en la Comunitat Valenciana per a estudiar vies de col·laboració amb la finalitat d’aportar finançament a les empreses durant la pandèmia de COVID-19.

En aquesta trobada de treball per a abordar mesures de suport als sectors econòmics i al teixit productiu de la Comunitat Valenciana han participat també el conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler; el director general de l’IVF, Manuel Illueca; el president de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV), Salvador Navarro; el president de Hosbec, Antonio Mayor, i els directors territorials de les entitats bancàries Santander, Bankia, CaixaBank, Sabadell i BBVA.

Després de la reunió, el director general de l’IVF, Manuel Illueca, ha destacat la importància que el canal del crèdit per a les empreses estigui actiu, tant per part de la Generalitat com per part de les entitats financeres privades. Es tracta, segons Illueca, “que els negocis viables no desapareguin per la situació conjuntural de la pandèmia”.

D’altra banda, el president de la CEV, Salvador Navarro, ha informat que es constituirà una comissió mixta entre la Generalitat, l’empresariat i les entitats financeres per a fer propostes de préstecs participatius que permetin garantir la solvència dels sectors més afectats.

Finalment, el president de la patronal turística Hosbec, Toni Mayor, ha mostrat la seva satisfacció per poder mantenir un contacte amb la Generalitat i la banca per a buscar solucions per a la indústria turística en l’accés al capital. Major ha confiat que, de confirmar-se les perspectives de vacunació, podria salvar-se la pròxima campanya d’estiu.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací