Puig destaca que la Comunitat Valenciana compta amb l’empresariat “més preparat de la història”

696

Actualitat Diària

El president de la Generalitat, Ximo Puig ha destacat que la Comunitat Valenciana compta amb l’empresariat “més preparat de la història” per a poder superar l’afrontar i superar l’actual situació de crisi generada per la COVID-19.

Així ho ha manifestat durant la clausura de la taula rodona ‘L’empresa familiar te futur’, organitzada en el marc dels Trobades SER de Radi València en col·laboració amb l’Associació Valenciana d’Empresaris (AVE) i el Banc Sabadell.

En el transcurs de l’acte, el president ha posat en valor la preparació de l’empresariat valencià, l'”ànim per a mirar cap endavant” que els caracteritza, així com la seva “ambició, capacitat d’il·lusionar-s’i de generar empresa”, la qual cosa situa a la Comunitat Valenciana en una posició d’avantatge.

El pesident s’ha mostrat convençut que “només a través de l’empresa és genera prosperitat” i ha destacat que l’empresa no és únicament l’empresariat, sinó que també està conformada pels seus treballadors o els seus valors i, en aquest sentit, ha incidit en la necessitat que l’activitat econòmica estigui basada en valors com “el sentit de la solidaritat, la cohesió social i la justícia social”.

El Cap del Consell ha assegurat que és necessària la Responsabilitat Social Corporativa però, a més, ha destacat que “la visió de l’empresa ha d’afrontar la superació dels desigualtats, perquè si no hi ha justícia social no hi ha un escenari positiu per a avançar i prosperar”.

Així mateix, s’ha referit a la necessitat de disposar de “empreses més grans, més fortes, amb major capacitat d’internacionalització, que a més generin seguretat entre els propipí treballadors i millorin la seva formació”, aspectes recomanats per l’Institut Valencià de Recerques Econòmiques (IVIE).

En aquest sentit, ha mostrat el compromís de la Generalitat per garantir el millor escenari de convivència, fomentar els valors adequats i millorar la competitivitat del teixit empresarial de la Comunitat Valenciana, tot això en el marc de la col·laboració públic-privada.

Finalment, el president s’ha mostrat convençut del “futur esperançador” que te la Comunitat Valenciana malgrat els actuals dificultats, perquè ha assegurat que “estem en bones mans”, referint-es així a l’empresariat de la Comunitat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací