Puig demana a la ministra de Transports l’impuls a les connexions ferroviàries d’alta velocitat i rodalia

419

Actualitat Diària

En relació a la visita a Elx d’aquest divendres de la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, i el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, han mantingut una reunió cordial i fructífera, que ha servit com a primera presa de contacte entre tots dos.

En la conversa que han mantingut, el president li ha traslladat a la ministra la seva petició perquè el ministeri impulsi les connexions ferroviàries tant d’alta velocitat com de rodalia a la Comunitat Valenciana, amb especial atenció a la província d’Alacant.

La ministra li ha traslladat la voluntat de continuar amb l’impuls que aquest govern ve donant al Corredor Mediterrani des de 2018, la intenció d’agilitar els tràmits de la connexió de Rodalia a l’Aeroport d’Alacant-Elx-Miguel Hernández i de prioritzar les actuacions en Rodalia que permetin incrementar la fiabilitat i millorar les condicions del servei a la ciutadania.

En la trobada, s’han emplaçat a una reunió el mes vinent per a analitzar en profunditat els temes importants sobre infraestructures que són competència del ministeri en aquesta comunitat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací