Puig advoca per una «vacunació massiva» i anhela l’arribada de la vacuna de Janssen

512

Actualitat Diària

“Utilitzarem tots aquells espais disponibles per a dur a terme una vacunació massiva”. Aquest és l’objectiu del president de la Generalitat, Ximo Puig, que vol arribar al fet que el 70% dels valencians estiguin vacunats abans de l’estiu. En aquesta línia, el Cap del Consell no descarta la possibilitat d’utilitzar poliesportius i altres espais per a dur a terme el procés.

D’altra banda, el President ha indicat que pròximament arribaran més vacunes perquè avui dia “les que tenim són molt escasses”, encara que ha reconegut que “s’ha obert molta esperança amb els anuncis dels últims dies”. Això si, Puig ha assegurat que hi ha capacitat “per a una vacunació massiva en la Comunitat”.

“La vacuna de AstraZeneca avança i ja hi ha compromís que la Comunitat rebi les primeres dosis a partir de la setmana que ve, a més Pfizer continua complint i incrementarà la dotació aquests dies i si tot va bé, el mes vinent comptarem amb la de Janssen, que és d’una sola dosi i que al març ja estaran disponibles per a incrementar el ritme”.

De moment, el president advoca per vacunar a tot el personal de residències, sanitaris i persones vulnerables “que són els que més protegits han d’estar”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací