El PSPV celebra la inversió del Govern per a pal·liar els danys de la Glòria en Castelló

544

Renau assegura que Sánchez “ha tornat a complir amb la seua paraula i ha atès al municipalisme

Actualitat Diària

El sotssecretari del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat nacional, Germán Renau, ha valorat la resolució del Ministeri de Política Territorial per a l’assignació de fons locals per situacions catastròfiques que van tenir lloc entre l’1 d’abril de 2019 i el 31 de març de 2020, com la borrasca Gloria, i que es destinaran a la reparació d’infraestructures. “Aquesta resolució demostra que el Govern de Pedro Sánchez compleix amb la seua paraula i treballa sempre al costat dels ajuntaments per a atendre les seues necessitats, portant el municipalisme de les paraules als fets”, ha ressaltat el diputat nacional.

Les subvencions que ha aprovat el ministeri de la socialista Isabel Rodríguez van destinades a cobrir quasi el 50% del cost dels projectes i, en el cas dels municipis de la província de Castelló, ascendeixen a més d’1,3 milions d’euros. “Per a alguns municipis com Peníscola, aquestes subvencions suposaran un gran impuls per a millorar les seues infraestructures i, en definitiva, per a millorar la vida dels veïns i veïnes de la província de Castelló”, ha afirmat Renau.

En aquest sentit, Renau ha explicat que, desgraciadament, ens ha tocat patir temporals com la borrasca Gloria i el Govern de l’estat sempre ha mostrat el seu compromís amb els afectats i els seus municipis, “aportant solucions enfront de les dificultats i treballant sempre pel bé de les persones”, ha assenyalat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací