Voluntariat de Protecció Civil de l’Ajuntament entreguen a domicili els medicaments a malats oncològics

685

El repartiment es realitza en unes 30 habitatges de Castelló i el Grau per a evitar desplaçaments innecessaris de pacients a l’Hospital Provincial de Castelló

Actualitat Diària

L’Agrupació Local de Voluntariat de Protecció Civil de l’Ajuntament de Castelló ha realitzat aquest dilluns un repartiment de medicaments en els domicilis dels pacients oncològics del terme municipal que són tractats a l’Hospital Provincial de Castelló. Es tracta d’una col·laboració fruit d’un acord entre la Diputació de Castelló, l’hospital i el Servei de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvament (SPEIS) de Castelló.

El regidor de Seguretat Pública i Emergències, Omar Braina, ha explicat que gràcies a aquesta col·laboració i al voluntariat de Protecció Civil de l’Ajuntament “preservem la seguretat dels veïns i veïnes, evitant un desplaçament innecessari en aquests moments i assegurant, gràcies als voluntaris, un repartiment segur en els seus domicilis”.

L’Agrupació Local de Voluntariat de Protecció Civil de Castelló ha entregat hui una trentena de lots de medicació en uns 30 domicilis de Castelló i el Grau.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací