Participació presenta els projectes executats de ‘Decidim 2017’ i les noves propostes per al 2018

1055

Brancal afirma que “s’han executat amb totalitat el 85% de les propostes guanyadores dels Pressupostos Participatius de l’any 2017 i les restants estan executant-se”

Actualitat Diària

La Regidoria de Participació Ciutadana, encapçalada per la vicealcaldessa Ali Brancal, i la Regidoria de Modernització, per Ignasi Garcia, han presentat la infografia amb l’estat d’assoliment dels projectes dels Pressupostos Participatius de l’any 2017 i les propostes guanyadores de Decidim 2018 que s’executaran l’any vinent.

“Pel que fa a les propostes que s’han executat durant aquest any, que feien referència als pressupostos de Decidim 2017, s’han assolit amb totalitat 8 projectes, que representen un 83,65% del total de propostes” ha afirmat la vicealcaldessa. D’altra banda, les 5 propostes restants es troben en procés d’execució. “Estem molt satisfets de la feina realitzada, ja que els mateixos ciutadans i ciutadanes els que han elegit en què invertir els diners dels pressupostos participatius per tal de millorar la ciutat de Castelló”, ha manifestat el regidor de Modernització, Ignasi Garcia.

En la presentació, ambdues regidories també han explicat quines són les propostes guanyadores Decidim 2018, en les que s’invertirà part del pressupost de l’any 2019 referent als Pressupostos Participatius. La regidora de Participació, Ali Brancal, ha avançat que “les 16 propostes guanyadores beneficiaran a la ciutat en temes de mobilitat i sostenibilitat, però sobretot, els que han sortit guanyant han segut les escoles d’arreu de la ciutat, que veuran reformades algunes de les seves instal·lacions”.

Les propostes es portaran a terme durant l’any vinent i beneficiaran a tots els districtes de la ciutat. També està previst dins dels projectes guanyadors la creació de tasques per a adolescents a partir de 12 anys durant el període de vacances escolars, i Recreacas, activitats per fomentar el reciclatge creatiu a Castelló.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací