Foment aprova l’expedient d’informació pública del projecte entre la N-340 i Castelló

El projecte, amb un cost de 1,02 milions, té com a objectiu millorar la capacitat i la seguretat viària del tram de la N-340

760

El projecte, amb un cost de 1,02 milions, té com a objectiu millorar la capacitat i la seguretat viària del tram de la carretera N-340 comprés entre l’enllaç de la citada via amb la carretera CS-22, en el p.k. 972,470, per la qual circulen els vehicles procedents del port de Castelló, en la seua majoria pesats, i el seu enllaç amb l’accés a l’autopista AP-7, a l’autovia CV-10, en el pk. 974,200, i a la Ronda Sud de Castelló, mitjançant la construcció d’un tram de trenat en el marge dret de la carretera nacional

Actualitat Diària

El Ministeri de Foment, segons anuncia hui el Boletín Oficial del Estado (BOE), ha aprovat l’expedient d’informació pública i definitivament el projecte de traçat “Tram de trenat entre enllaç N-340 (Cadis i Gibraltar a Barcelona) amb CS-22 a enllaç N-340 amb AP-7 i CV-10, marge dret i ramal directe a Ronda Sud de Castelló”. El pressupost de l’obra ascendeix a 1,02 milions d’euros.

El projecte té com a objectiu millorar la capacitat i la seguretat viària del tram de la carretera N-340 comprés entre l’enllaç de la citada via amb la carretera CS-22, en el p.k. 972,470, per la qual circulen els vehicles procedents del port de Castelló, en la seua majoria pesats, i el seu enllaç amb l’accés a l’autopista AP-7, a l’autovia CV-10, en el pk. 974,200, i a la Ronda Sud de Castelló, mitjançant la construcció d’un tram de trenat en el marge dret de la carretera nacional.

Igualment, es millorarà la funcionalitat de l’enllaç de la carretera N-340 amb les vies AP-7, CV-10 i Ronda Sud de Castelló a través de l’execució d’un ramal directe.

Aquesta actuació incidirà en una millora de la seguretat viària de les carreteres de la Xarxa de Carreteres de l’Estat a la província de Castelló.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací