Prohibeixen la concentració de la Plataforma Morro de Gos a la porta del Ministeri

296

Malgrat demanar el permís per a reunir-se i exigir el tancament de la Illeta, el Ministeri va vetar la manifestació una hora abans de produir-se perquè “no era urgent”

Acrualitat Diària

Dimecres passat 17 de maig, la Plataforma Morro de Gos tenia previst manifestar-se a les portes del Ministeri de Transició Ecològica, a Madrid, per a exigir amb caràcter d’urgència el tancament de la Illeta per a lluitar contra la regressió de la costa. Aqueix mateix dia, una hora abans de produir-se la concentració, des del Ministeri van prohibir aquest acte sota l’excusa que “no era urgent”.

Des de la Plataforma asseguren que tenien el permís per a reunir-se i exigir el tancament de la Illeta, però tant el tècnic del Ministeri com el cap de seguretat van desestimar a última hora la manifestació. “De fet, el dia 22 de maig la Direcció General de Costas ha convocat a l’Ajuntament d’Oropesa a una reunió presencial, i hem demanat permís per a anar el dilluns des de les 11.00 hores i també ens l’han denegada”, explica Elena Sánchez, representant de la Plataforma Morro de Gos.

Malgrat la negativa de Costas per a assistir a la reunió, la Plataforma d’Oropesa ha sol·licitat per escrit ser present. “És clar que els estem fent pupa i per això no volen veure’ns ni sentir-nos, i menys en període electoral. La boníssima notícia és que per fi Costas es reuneix amb l’Ajuntament, i en ser presencial, esperem que siga per a donar-los una bona notícia”, apunta Elena Sánchez.

La Plataforma ja ha anunciat que, a l’espera de saber si podran assistir a la reunió o no, faran una quedada per a ser presents en el lloc i fer-se notar. Durant els pròxims dies comunicaran l’hora i el lloc d’aquesta nova concentració.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací