Presenten l’oferta turística de la Comunitat al consorci d’agents de viatge britànics

406

Actualitat Diària

Turisme Comunitat Valenciana participa aquest dijous, juntament amb Turespaña i Visit València, en una acció ‘en línia’ amb agents de viatge britànics pertanyents al consorci Intele Travel.

Es tracta d’un seminari web organitzat pel grup per a donar a conèixer i promocionar entre els seus agents associats la celebració del congrés que tenen previst celebrar a la ciutat de València la pròxima tardor.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha recordat que “el turisme britànic és el mercat emissor més important per a la Comunitat Valenciana, i hem de continuar treballant amb aquest mercat per a no perdre el nostre posicionament i recuperar el flux de visitants quan la situació sanitària permeti reprendre l’activitat turística”.

En aquest sentit, ha ressaltat que “amb la presència en aquesta mena d’accions pretenem continuar sent un destí preferent per a aquest mercat, mantenint els productes turístics tradicionals i aprofitant nous nínxols de mercat que són cada vegada més demandats i que s’enfoquen a productes com la gastronomia, la naturalesa, turisme actiu, d’interior, el golf, cultural o el ‘bird watching'”.

Intele Travel és un consorci que compta amb al voltant de 40.000 agents de viatge treballadors a casa als Estats Units i uns 4.500 agents al Regne Unit, on s’està expandint de manera important en els últims anys.

El seminari web pretén ser una primera aproximació de l’organització al programa del congrés que tindrà lloc a València a la tardor. Així, es realitzarà un repàs a les principals activitats que es desenvoluparan durant els dies de celebració de l’esdeveniment, com a xerrades i conferències, presentacions, espais de ‘workshop’ a més del programa d’activitats socials.

Turisme Comunitat Valenciana presentarà el programa d’activitats complementàries que s’oferirà als agents participants en el congrés, consistent en una varietat de viatges de familiarització a diferents destinacions en col·laboració amb Visit València, Turespaña i altres marques turístiques de la Comunitat.

Francesc Colomer ha ressaltat que “aquests viatges pretenen ser una eina molt útil perquè els agents coneguin de primera mà la varietat d’oferta natural, gastronòmica, històrica, cultural, i d’oci, per a poder oferir als seus clients la Comunitat Valenciana com a destinació turística”.

Aquesta acció ‘en línia’ se suma a altres accions promocionals que s’han realitzat amb el consorci Intele Travel des de l’any passat 2020, com van ser la participació en la Conferència Dream Maker a Birmingham el mes de gener amb al voltant de 300 agents assistents, un seminari virtual el mes de setembre i el Congrés Virtual Intele Travel que es va desenvolupar el mes de novembre.

Els agents de Intele Travel treballen amb gran varietat de productes turístics, des de bitllets aeris, creuers, tot tipus d’allotjaments, serveis de lloguer de vehicles, entre altres, i entre els seus proveïdors es troben alguns dels principals turoperadors i agències del sector, inclosos TUI, Olympic Holidays, Celebrity Cruises, Carnival Cruise Lines, Explori Worldwide o Trafalgar Tours.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací