El Pinar del Grau acull la setena edició del Festival Undergrau aquest cap de setmana

1068

Actualitat Diària

El proper dissabte 25 d’agost el parc del Pinar del Grau de Castelló acollirà la setena edició del Festival Undergrau, una senya d’identitat de la cultura i la música under de la província. Es tracta d’un festival que organitza l’Associació Cultural El Chamuyo i que compta amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló.

La regicartell undergrau 7dora de Cultura, Verònica Ruiz, ha mostrat la seua satisfacció perquè “va haver algun any que no es va poder fer per la precarietat a la que estaven sotmesos des del consistori municipal”. No obstant això, tal com ha assenyalat Ruiz, “nosaltres l’any passat ja vam fer una partida pressupostària per al Festival Undergrau de 3.000 euros i enguany l’hem incrementat fins a 9.000”. Així mateix, l’edil de Cultura ha destacat la feina de El Chamuyo “per comptar amb músics de Castelló i la seua província per fer una estona de cultura i oci under a la ciutat de Castelló”.

En aquesta setena edició, Undergrau comptarà amb els concerts de El Chamuyo, Lèpoka, La Ranamanca, Assekes i Lagarto Spok, així com amb el dj Adrián del Barrio, l’espectacle infantil Piensa en Wilbur i un mercat artesanal.

El festival obrirà les portes a les 16.00 hores i l’entrada és lliure, gratuïta i està oberta a tot tipus de públic.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací