Peníscola promociona els seus escenaris de pel·lícula i els seus Plats de Cinema

677

Actualitat Diària

Inscrita dins de la campanya prevista en diverses capitals espanyoles, l’àrea de Turisme de l’Ajuntament de Peníscola durà a terme, aquesta setmana, concretament el dijous, una acció promocional de la gastronomia local en el Mercado de Abastos de la capital alabesa.

Amb l’objectiu d’afermar la bona imatge de la cuina peniscolana en el mercat nacional, s’han programat accions promocionals a Madrid, València, Saragossa, Sevilla, Barcelona i Bilbao en els últims dos anys, a les quals se sumava de nou Madrid, fa uns mesos, i Vitòria en els pròxims dies.

Despús-demà és el torn de la ciutat basca on finalitza aquest periple per capitals espanyoles per part dels xefs i l’equip de l’àrea de turisme de l’Ajuntament de Peníscola que han emprat aquest itinerari per a portar fins a diverses comunitats del país les propostes gastronòmiques vinculades als escenaris de pel·lícula i la gastronomia de cinema que ofereix la ciutat. “Una excel·lent oferta que Peníscola proposa als seus visitants els 365 dies de l’any” ha assegurat la tècnic responsable del projecte, Belén Miguel.

Protagonistes en el mercat alabès

Concretament, durant el matí del dijous, se situarà un espai informatiu sobre Peníscola i els seus escenaris de pel·lícula en el Mercat de Proveïments de Vitòria en el qual els xefs del Club de Producte Peníscola Gastronòmica duran a terme un show cooking en el qual promocionar les bondats de la cuina autòctona peniscolana.

Amb una selecció de tapes a base dels productes de la llotja de Peníscola i inspirades en les produccions audiovisuals que ha acollit la ciutat, els cuiners peniscolans donaran bon compte als assistents de les receptes sobre els Plats de Cinema, una de les apostes de l’àrea de Turisme que vincula el producte Peníscola de Cinema amb la gastronomia.

Un de cada tres turistes tria visitar Peníscola per la seua gastronomia

Històricament, les principals motivacions del viatge per als qui han visitat el municipi han sigut el clima i les seues platges, així com la seua oferta patrimonial i cultural; a aquests se suma el descans com una de les principals motivacions del viatge, en un percentatge equiparable a les platges i cales; en l’últim estudi detallat sobre el perfil del turista de Peníscola (2017), segons l’enquesta realitzada per part de l’AVT en els mesos d’estiu, per al 27,53% dels turistes, la gastronomia s’ha situat com a motivació principal per a l’elecció de la destinació del seu viatge a la ciutat de cinema.

Quant a les activitats a les quals destina el seu temps en la destinació, segons la mateixa enquesta, a més del gaudi de la platja, les visites culturals, als seus escenaris de pel·lícula i als espais naturals, les degustacions gastronòmiques formen part de l’agenda obligada per al 31,76% dels turistes que arriben a la Ciutat en el Mar.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací