Peníscola presenta una campanya per a la dinamització del comerç local orientada al gaudi en família

619

Actualitat Diària

La regidoria de Turisme i Comerç de l’Ajuntament de Peníscola ha elaborat una nova campanya per a dinamitzar l’oferta comercial del municipi.

“El tresor del Pirata Barba-rossa” és el nom de l’acció promocional que es durà a terme fins al pròxim 26 de juliol, en la qual participen un total de nou comerços de Peníscola. “Amb aquesta campanya estival dirigida a veïns i visitants volem fomentar i posar en valor les qualitats del nostre xicotet comerç i els atractius que ho fan únic com la qualitat dels productes i la proximitat”, subratlla la responsable de l’àrea, Raquel París.

Tenint en compte el pes del turisme familiar, aquesta campanya de dinàmica aventurera consisteix a “trobar el tresor” seguint una ruta pels establiments comercials participants, “un incentiu que promociona la visita als establiments” ha destacat la regidora.

En els pròxims dies, dins d’aquesta mateixa setmana, la regidoria de comerç presentarà una campanya audiovisual que posar en valor les singularitats i atractius de l’oferta comercial local, acció que se suma a aquesta campanya de dinamització i a la recentment estrenada campanya de conscienciació sobre els perills de la compra d’articles de “top manta”, “activitat il·lícita que perjudica greument l’activitat del comerç local, que està fent grans esforços per garantir les condicions de seguretat sanitàries a tots els clients, alguna cosa que no ocorre amb la venda fraudulenta” ha assegurat París.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací