Peníscola presenta les X Jornades Gastronòmiques de Cuina Tradicional amb 8 restaurants participants

568

Actualitat Diària

Peníscola ha presentat aquest matí la desena edició de les Jornades Gastronòmiques de Cuina Tradicional. Des del 30 de novembre fins al 15 de desembre, els restaurants participants oferiran menús especials protagonitzats per les receptes casolanes tradicionals i els productes de proximitat.

Amb un total de vuit restaurants participants, aquestes Jornades Gastronòmiques ofereixen al comensal la possibilitat de degustar l’autèntica cuina marinera, amb gran tradició en aquesta ciutat a la mar. Els menús oscil·len entre els 25 i els 35 euros per persona i la majoria d’aquests estan compostos per entrants, plat principal i postres casolanes. El peix, el marisc i els productes de l’horta peniscolana són els ingredients que més es repeteixen entre les diferents elaboracions proposades pels xefs locals.

Els establiments que ofereixen aquests menús especials són la Taverna Ánfora, El Cañar, El Caragol, la Taverna Mío Cid, La Mar Salà, l’Hotel Restaurant Tío Pepe, el Restaurant Roca i Rojo Picota.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací