Peníscola, premi Rafael López Lita, concedit per AdComunica en la festa de la comunicació

1550

Amazing 360º Spain i, Irisfillia, presentada de Daniel Vicente Rojano, guardons a les Noves Iniciatives i Millor Projecte Empresarial

L’associació *AdComunica ha celebrat aquesta vesprada la seua festa de la Comunicació en la biblioteca Vila Ana de Benicàssim. Durant aquesta trobada s’han lliurat els Premis Rafael López Lita de la Comunicació, que han recaigut en: la ciutat de Peníscola, per la seua la trajectòria en Comunicació 2018. També han sigut guardonats: Amazing 360º Spain, de l’empresa *Amazing *Upe, per les Noves Iniciatives en Comunicació 2018; i Irisfillia, presentada de Daniel Vicente *Rojano, com a Millor Projecte Empresarial.

Actualitat Diària

En el seu onzè aniversari adComunica ha reunit a tot el col·lectiu del món de la comunicació i ha lliurat el seu premi d’honor a la ciutat de Peníscola.

Amb motiu del seu onzè aniversari, l’Associació per al Desenvolupament de la Comunicació (adComunica) ha celebrat aquesta vesprada en el Espai Cultural Vila Ana, un acte que els seus socis ja han convertit en la gran reunió anual de la comunicació de la nostra província, en la qual també es donen cita un nodrit grup de personalitats del món empresarial, social i polític de la província.

La Vicealcaldesa de Castelló, Alicia Brancal, i Javier Moliner, president de la Diputació, com a entitats patrocinadores dels Premis de Comunicació Rafael López Lita de comunicació, van fer lliurament dels guardons de la sisena edició d’aquests premis.

En aquesta edició la Junta Directiva de l’associació va acordar lliurar el Premi d’Honor Rafael López Lita a la Trajectòria en Comunicació 2018 a la Ciutat de Peníscola. Francisco Fernández, president de adComunica, va destacar “la labor en matèria de comunicació que tant la ciutat, com el seu teixit social i empresarial porten realitzant en matèria de comunicació des de fa anys, la qual cosa els ha portat a ser un referent en comunicació“. Andrés Martínez, Alcalde de Peníscola, va arreplegar el guardó en nom de la ciutat.

D’altra banda, un jurat format per representants de diferents entitats municipals i de la comunicació, van decidir atorgar el premi a les Noves Iniciatives en Comunicació 2018 a Amazing 360º *Spain de l’empresa, per la seua aposta innovadora en matèria de comunicació en un sector clau per a la nostra província. Així com per la seua aposta per les noves tecnologies de la comunicació. Va arreplegar el premi el seu gerent, Juan José Ortiz Mallasén.

En la categoria Millor Projecte Empresarial en l’Àmbit de la Comunicació, el premi va ser per a la proposta, denominada Irisfillia, presentada per Daniel Vicente Rojano. Un jurat format per representants de la Diputació, la UJI, CEEI i *Espaitec van considerar aquesta com una idea el seu caràcter innovador, que conjuga elements periodístics amb uns altres de servei públic i noves tecnologies.

L’Associació per al Desenvolupament de la Comunicació és una entitat sense ànim de lucre promoguda per professors universitaris, directors de comunicació d’empreses privades i directius de mitjans de comunicació de Castelló que es dedica al foment i el desenvolupament de la comunicació en tots els seus vessants.

Entre les activitats que adComunica desenvolupa amb la intenció de conscienciar als gestors d’empreses i institucions sobre la importància dels diferents àmbits de la comunicació, destaquen les nombroses xarrades i seminaris que sobre temes d’actualitat en la comunicació i noves tecnologies, organitza al llarg de l’any.

L’acte va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Benicàssim.

El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, ha posat en valor que “l’essència de la política és escoltar, actuar i rendir comptes. Per açò, pense que la comunicació ha d’estar al servei de la ciutadania i no al servei del poder ni de governs *marketinianos”.

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací