Peníscola crea una guia en línia d’establiments que ofereixen menjars ‘take away’

481

Actualitat Diària

Davant l’entrada en vigor de les últimes mesures decretades per part de la Generalitat per a fer front als avanços de la Covid19 i el tancament obligat de l’hostaleria, l’àrea de Turisme de l’Ajuntament de Peníscola ha posat en marxa, a petició del sector, una guia en línia d’establiments que ofereixen els seus serveis de restauració per a emportar.

Amb aquesta acció, es pretén no sols testificar que l’activitat dels establiments hostalers continua a Peníscola, sinó promocionar els locals i facilitar als usuaris els seus contactes i els detalls de la seua oferta de manera fàcil i ràpida.

Així, en la pàgina web municipal, en portada, es troba ràpidament un destacat amb la informació sobre aquest tema, els establiments, els seus horaris, l’enllaç a les seues cartes i pàgines web, així com el seu contacte.

En tot just una setmana ja hi ha 16 locals que ofereixen els seus serveis “take away” en la població, amb una oferta variada que va des dels serveis de cafeteria fins a la restauració.

L’usuari pot trobar fleca, brioixeria, pastissos i fins a xurros; passant per snacks, tapes, entrepans, hamburgueses, menjar asiàtic o especialitats italianes; i fins i tot carns a la graella o tot un assortiment d’arrossos per a emportar.

“De moment estem en contacte amb el sector per a col·laborar amb aquest en la seua promoció en aquests dies tan complicats, així com treballant per planificar la resta de mesos que tenim per davant” ha explicat la regidora de l’àrea, qui ha insistint que l’administració local “està al costat de la seua hostaleria”.

Els locals poden enviar les seues ofertes i propostes al personal de l’oficina d’informació turística per actualitzar aquesta guia de serveis a domicili o per a emportar; aquesta s’amplia de manera diària en la pàgina web i s’ha dissenyat un catàleg específic per a les xarxes socials oficials, en les quals es comparteix la informació de manera periòdica per a facilitar així la seua localització.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací