Parra: “Estem reforçant molt el posicionament internacional de la ceràmica durant Cevisama”

554

Actualitat Diària

L’Ivace, i concretament la direcció general d’Internacionalització juntament amb el ICEX, “estan fent tot el que és a la nostra mà” perquè el sector ceràmic s’impulse de nou. D’aquesta forma s’ha manifestat la responsable d’Internacionalització en la Generalitat, Maria Dolores Parra. La vila-realense ha assegurat a Castelló Informació que ha notat certa “preocupació” entre els empresaris del sector ceràmic provincial després de les noves mesures aranzelàries que estan patint a l’Aràbia Saudita i Algèria, entre altres països àrabs.

“Estem reforçant a tots els sectors que exposen en la fira a nivell internacional. Els estem ajudant a posicionar-se a través de Tile of Spain en el mercat francés, que és el nostre principal comprador”. Quant al moble de bany, per exemple, hem portat a compradors internacionals per a fidelizarlos al nostre mercat, mentre que la maquinària volia reforçar-se en el mercat rus”, ha insistit Parra.

Quant a la Fira Cevisama, Parra espera que “se sobrepassen els 90.000 visitants que vam tindre l’any passat, i que segons sembla, de moment, els números són encoratjadors”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací