Ortiz (PP) demana a Puig que expliqui per què el seu portaveu usa cotxe oficial per a acudir a presó

453

Actualitat Diària

La portaveu del Grup Popular en Les Corts, Eva Ortiz, ha demanat explicacions a Puig per permetre que el seu portaveu en les Corts utilitzi el seu cotxe oficial per a acudir a la presó per a exercir la seva activitat privada. “Ha d’explicar per què el seu número dos va amb cotxe oficial a presó”:

Eva Ortiz ha assenyalat que “Puig no es pot amagar davant l’escàndol que suposa que Mata utilitzi el seu cotxe oficial, pagat amb diners públics, per a treballar en la defensa d’un empresari que pot estar implicat en un possible finançament irregular del seu partit. Ha de sortir a donar explicacions urgents i aclarir com permet aquesta situació. No pot continuar mirant cap a un altre costat com si no passés gens igual que fa amb les subvencions rebudes per les empreses dels seus germans”.

“Els qui tantes lliçons d’ètica van donant per aquí es dediquen a utilitzar els diners públics amb finalitats privats. A ningú se li escapa que el síndic socialista no pot usar els diners dels valencians per a exercir la defensa d’un empresari investigat per una trama de cobrament de comissions que pot estar vinculada amb el PSPV”.

En aquest sentit, la síndica popular sol·licitarà al president de les Corts, Enric Morera, un llistat sobre l’ús i el trajecte dels cotxes oficials de les Corts per si pogués existir un possible delicte de malversació de fons públics. “No voldríem pensar que estem davant una pràctica habitual entre els càrrecs de l’esquerra”, ha afegit.

Per a la síndica popular “davant aquesta situació Puig hauria de cessar el seu síndic en les Corts perquè no és un normal que el número dos del PSPV sigui l’advocat del capitost d’una trama de corrupció política. Igual Puig calla perquè prefereix tenir informació directa del cas a través del seu portaveu i conèixer de primera mà l’evolució del cas i la seva situació judicial”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací