El Teatre Payà de Borriana rebrà a l’Orquestra de la Comunitat Valenciana el 23 de juliol

850

L’entrada serà gratuïta i el teatre estarà adaptat a les mesures sanitàries que marca la normativa vigent

Actualitat Diària

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Borriana presenta la secció de vent de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana que actuarà el proper 23 de juliol a les 20h al Teatre Payà.

La prestigiosa orquestra, titular del Palau de les Arts, realitza al llarg de la temporada estival una gira per diferents ciutats valencianes, i Borriana tindrà l’oportunitat d’acollir un dels seus concerts, dins el pla ReaCtivem-Torna a les Arts.

El programa està adaptat a formacions de vent i constarà de les obres següents: Simfonia per a vents en sol menor, A 509 de Gaetano Donizetti, Petita simfonia per a instruments de vent, Op. 216 de Charles Gounod i Simfonia Núm. 7 en la major, Op. 92 de Ludwig van Beethoven en l’arranjament per a vents de 1816.

L’orquestra, que va ser creada el 2006 i formada per músics internacionals seleccionats pel seu director, fundador i primer titular, Lorin Maazel, se situa entre els conjunts més ascendents del panorama internacional.

El mestre Zubin Mehta ha estat estretament vinculat amb l’orquestra des de la seua creació, l’ha dirigida tant en òperes com en concerts. Els dos cicles de la molt celebrada Tetralogia de Wagner han consolidat la seua formació internacional. A més, la col·laboració d’altres grans figures de la direcció orquestral contemporània, com ara Riccardo Chailly, Andrew Davis, Valery Gergiev, Gianandrea Noseda o Georges Prêtre, i la seua activitat en el mercat discogràfic, han contribuït a fixar l’Orquestra de la Comunitat Valenciana entre els projectes simfònics més exemplars i dinàmics de l’actualitat.

L’entrada serà gratuïta i el teatre estarà adaptat a les mesures sanitàries que marca la normativa vigent, tant pel que fa a les instal·lacions com a l’aforament.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací