Onda s’adhereix a la Xarxa Gastro Turística de la Comunitat Valenciana

648

Actualitat Diària

L’Ajuntament d’Onda s’adhereix a la Xarxa Gastro Turística de la Comunitat Valenciana, impulsada per Turisme CV que desenvolupa una estructura en xarxa per a facilitar la participació de les entitats locals en fòrums, intercanvi d’informació i coordinació entre ciutats amb l’objectiu de promocionar la gastronomia mediterrània a través de la marca l’exquisit mediterrani.

Onda busca promocionar la gastronomia de la ciutat com a producte turístic i posicionar-ho com a principal reclam. María Baila, regidor de Promoció Econòmica, ha destacat: “l’adhesió a la Xarxa Gastro Turística pretén millorar el canal de comunicació i que la nostra oferta culinària arribe a més persones”.

El Turisme cultural sorgeix com una nova concepció i representa el 37% del turisme mundial segons l’Organització Mundial del Turisme. A més, la Comunitat Valenciana és la quarta destinació cultural quant a despesa a Espanya. Tal com comenta, Balla: “volem aprofitar aquesta conjuntura per a donar a conéixer l’extensa oferta gastronòmica, de cultura i tradició que té una ciutat mediterrània com Onda”.

Amb l’adhesió a aquesta xarxa col·laborativa gastronòmica, el consistori pretén protegir l’excel·lència de la cultura culinària de paisatge mediterrani, la qualitat del rebost i la creativitat de l’alta cuina de la Comunitat Valenciana.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací