‘Nules de tapa en tapa’ obri les inscripcions als restaurants i establiments interesats fins al pròxim 5 d’abril

945

La localitat avança en conciliació familiar i les famílies tindran monitors per als xiquets i xiquetes mentre estiguen en cursos de formació de les AMPA

Actualitat Diària

Un any més l’Ajuntament de Nules organitza la ruta “Nules de tapa en tapa” que en aquesta huitena edició tindrà lloc els caps de setmana del 10 de maig al 2 de juny, “ens hem reunit amb els establiments hostalers per a començar a organitzar la ruta i hem acordat les dates i altres aspectes relacionats amb l’organització d’aquest esdeveniment amb el qual promocionem la nostra gastronomia i que té molta participació”, comenta la regidora de Turisme, M. Jesús Gabaldón.

Els establiments interessats a participar-hi tenen de termini per a presentar instàncies fins al proper 5 d’abril i poden rebre informació a la Tourist Info Nules. Així doncs, com cada any, la Ruta “Nules de tapa en tapa” guardonarà els locals que hagen servit les tres millors tapes que seran votades pels clients.

De fet, entre els requisits acordats en aquesta primera reunió es troba l’horari que cada establiment participant podrà establir sempre que estiga comprés entre les 12.00 a 15.00 hores i les 19.00 a 23.00 hores; a més la tapa oferida haurà de ser sempre la que figure en el formulari d’inscripció; i el preu de la tapa i beguda es manté el mateix de l’edició anterior i serà de tres euros.

Per altra banda, s’està estudiant introduir com a novetat una categoria per a tapes dolces, “enguany hem acordat que s’estudiarà la possibilitat de realitzar una altra categoria de premis sols per a tapes dolces depenent de les que es presenten”, explica la regidora de Turisme.

Al llarg d’aquests dies els clients tindran a la seua disposició passaports en els quals podran segellar les consumicions per a poder optar després als premis que es donarà al públic participant.

La Regidoria de Polítiques d’Igualtat s’ha reunit amb representants de les Associacions de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) dels centres educatius de la localitat per a dur a terme accions conjuntes que permeten la IMG-20190321-WA0004conciliació familiar, en concret  s’ha acordat que des de la Regidoria de Polítiques d’Igualtat es facilitarà monitors per als xiquets i xiquetes de les famílies que participen en els cursos i tallers de formació que organitzen les AMPA.

“Es tracta d’una iniciativa sol·licitada pels membres de les AMPA per a poder conciliar la vida familiar i la formació específica sobre competències educatives que tinguen lloc a la localitat ja que des de la Federació d’Associacions de Pares d’Alumnes (FAPA) a la qual pertanyen les AMPA de Nules s’organitzen diferents tallers i cursos gratuïts que tenen prou participació”, explica el regidor de Polítiques d’Igualtat, Antonio Romero.

Des de la Regidoria de Polítiques d’Igualtat s’assenyala que és un primer pas per a treballar amb aquest col·lectiu local.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací