Tot preparat per a l’obertura de la nova escola de pilots en l’Aeroport de Castelló

La signatura britànica Skyborne iniciarà les seues classes a partir del 26 d'agost i preveu basar 11 aeronaus en l'aeroport en el termini de 3 anys

585

La signatura britànica Skyborne iniciarà les seues classes a partir del 26 d’agost i preveu basar 11 aeronaus en l’aeroport en el termini de 3 anys

Actualitat Diària

L’aeroport de Castelló avança en els preparatius per a acollir a partir d’aquest estiu a l’escola de pilots britànica Skyborne Airline Academy.

L’inici de les classes està programat a partir del 26 d’agost. Un primer grup d’alumnes començarà el curs en aqueixa data i progressivament s’aniran incorporant més cadets al programa d’entrenaments per a l’obtenció de la llicència europea de pilot de transport de línia aèria.

Skyborne té previst basar a partir d’agost quatre aeronaus model Diamond DA40 i anirà augmentant gradualment la flota fins a aconseguir els 11 avions en el termini de tres anys. En aqueix període de temps, l’empresa contempla incorporar a un total de 20 treballadors a la seua plantilla a Castelló, entre instructors i personal d’operacions.

El director general d’Aerocas, Joan Serafí Bernat, i la directora de l’aeroport, Ivana Guinot, han manifestat la seua satisfacció amb la pròxima obertura d’una acadèmia de vol, que serà la segona que opera en la instal·lació castellonenca.

Segons han assenyalat, el nou centre de formació suposarà un impacte econòmic positiu per al territori i generarà llocs de treball “altament qualificats vinculats a l’activitat aeroportuària”. Tots dos han coincidit en la importància d’obrir línies de negoci complementàries al tràfic comercial, tal com marca el Pla Estratègic de l’aeroport, que aposta per la diversificació de l’activitat.

Per part seua, el director general delegat de Skyborne, Ian Cooper, ha explicat que la seua companyia ha llançat un programa d’instructor de vol patrocinat amb l’objectiu de captar instructors per a la base de Castelló.

Durant sis setmanes, els participants completaran 35 hores de vol i 130 hores d’entrenament teòric. Aquells que completen el programa amb èxit continuaran treballant com a instructors de vol de motor únic amb Skyborne en l’aeroport de Castelló.

Segons el director general delegat de l’empresa, “l’entorn d’entrenament en l’aeroport de Castelló és excel·lent i esperem que els nostres cadets i instructors de vol prosperen a mesura que construïm la nostra base Skyborne a Espanya”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací