‘Nits al Claustre’ continua la seua programació amb Joan Isaac i Sílvia Comes, un repàs a l’obra poètica i musical del cubà Silvio Rodríguez

663

L’actuació serà dijous 23 de juliol a les 22.30 hores al Museu de Belles Arts i l’entrada serà gratuïta fins que es complete l’aforament permés

Actualitat Diària

La programació de ‘Nits al Claustre’, el cicle que se celebra cada any al claustre del Museu de Belles Arts de Castelló continua amb l’actuació, dijous 23 de juliol a les 22.30 hores, de Joan Isaac i Sílvia Comes. El concert és un repàs a l’obra poètica i musical del cubà Silvio Rodríguez. Un treball artesanal immens i amb un respecte absolut per la seua poètica i per l’emoció que transmeten les seues cançons.

Joan Isaac i Sílvia Comes tradueixen al valencià aquest gran mestre de la cançó universal amb rigor i respecte per l’obra original, com un homenatge a un dels més grans cantautors vius, i en revisen cançons de totes les èpoques des d”Unicorn’ o ‘Petita serenata diürna’, fins a petites joies del seu extens repertori i d’una bellesa extraordinària.

‘Cita amb àngels’ és el títol del disc que recull el repertori que Sílvia Comes i Joan Isaac ens oferiran al claustre del Museu de Belles Arts, des de la nuesa escènica de només dues veus i una guitarra, que componen un espectacle de gran contingut emocional. L’entrada al concert és gratuïta fins que es complete l’aforament que enguany s’ha vist reduït per les mesures de distanciament físic derivades de la crisi de la COVID-19.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací