L’ocupació màxima per a la Nit de cap d’any es registrarà a València i Benidorm amb un 95%

1035

Es confirmen les bones previsions d’ocupació hotelera en tota la Comunitat Valenciana

Actualitat Diària

Una vegada transcorreguda la primera de les etapes de les festes nadalenques, el sector hoteler encara el que ja s’ha configurat com un dels períodes punta d’ocupació hotelera de l’any: la festa de Nit de cap d’any. Lluny queden ja els costums de passar el cap d’any a casa, i molts turistes nacionals i estrangers opten per viatjar en aquestes dates.

Així es registra en les previsions d’ocupació hotelera que es manegen des de BigDataHosbec i HosbecValencia: l’ocupació hotelera màxima es registrarà als hotels de Benidorm i de la ciutat de València, que estaran entre el 95% i el 92% d’ocupació respectivament en els pròxims dos dies.

Alguns hotels han pogut penjar el cartell de complets i hi ha uns altres que freguen ja el ple tècnic i que només ofereixen en els diferents portals i punts de venda les poques habitacions que encara estan disponibles per a les reserves d’última hora.

Els preus mitjans als quals es factura en aquests dies poden situar-se entre els més elevats de l’any, situant-se entre els 140-150 euros per nit, al que cal sumar el cost del sopar de gala i cotillón de Nit de cap d’any per a aquells hotels que també organitzen aquests esdeveniments.

El turisme internacional és bàsic en aquests resultats: entre el 40 i el 60% dels turistes que s’allotjaran en hotels durant la nit són estrangers, europeus en la seua majoria. Anglesos, belgues i holandesos són les principals nacionalitats de procedència en aquests dies.

L’ocupació hotelera en la Costa Blanca també serà molt bona: la previsió en aquests moments està al voltant del 85%. A la província de Castelló, aquesta previsió se situa en el 80% encara que recordem que quasi la meitat de la seua oferta hotelera es troba tancada per fi de temporada.

Les bones perspectives d’ocupació hotelera s’estenen fins al pròxim cap de setmana ja que el dilluns 6 de gener és festiu nacional i molts turistes aprofitaran també aquesta circumstància i el bon temps per a eixir a celebrar els Reis Mags.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací