La tecnologia Nissan e-POWER combina un motor totalment elèctric amb un de gasolina

971

Permet que els usuaris puguen gaudir d’una acceleració instantània i d’un millor consum de combustible

Actualitat Diària

El sistema e-POWER és tot un èxit entre els consumidors japonesos, ja que ha aconseguit col·locar al Nissan Note com un dels cotxes més venuts del país. Els models amb tecnologia e-POWER combinen un motor totalment elèctric amb un motor de gasolina que recarrega la bateria, per la qual cosa l’usuari pot gaudir d’una acceleració instantània i suau, així com d’un excel·lent consum de combustible.

La comercialització d’aquesta tecnologia a Europa reforçarà el lideratge de Nissan quant a vehicles elèctrics en aquesta regió, on el Nissan LEAF ja és el cotxe elèctric més venut.

El sistema e-POWER es basa en l’èxit del LEAF i serà una de diverses tecnologies innovadores que s’incorporaran en els models Nissan més venuts en el Vell Continent durant els pròxims tres anys. En 2022, les vendes de vehicles elèctrics Nissan s’hauran multiplicat per cinc i, a la fi d’aqueix any, ja suposaran més del doble de la mitjana del mercat.

Nissan ja és el líder mundial quant a tecnologies de vehicle elèctric per al mercat generalista, per la qual cosa aconseguir que Europa es passe al vehicle elèctric és un objectiu. Amb l’arribada del sistema e-POWER a Europa durant els dos pròxims anys, podrem fer arribar els avantatges de la Mobilitat Intel·ligent Nissan a més clients.

El sistema e-POWER inclou un motor de gasolina amb un generador elèctric, un convertidor, una bateria i un motor elèctric. El motor de gasolina s’usa només per a recarregar la bateria d’alta potència, per la qual cosa sempre funciona a velocitat òptima. Aquesta característica es tradueix en un millor consum de combustible i menys emissions en comparació amb un motor tradicional de combustió interna.

La tecnologia e-POWER ja s’incorpora en els models Note i Serena al Japó. Més del 70% dels Note i quasi la meitat dels Asserena venuts al país són versions e-POWER. Aquesta tecnologia és capaç d’estalviar entre un 20% i un 30% en els consums.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací