Nissan produirà cinquanta unitats GT-R 50 Italdesign amb motiu del 50 aniversari del model

695

Els primers vehicles s’entregaran als clients a la fi de 2020 i principis de 2021

Actualitat Diària

L’espera ha arribat a la seua fi: fa poques hores, en streaming des del circuit “Tazio Nuvolari” de Cervesina, Italdesign ha presentat el primer Nissan GT-R 50 Italdesign edició limitada, del qual es produiran tan sols cinquanta unitats amb motiu del 50a Aniversari del model.

El Nissan GT-R 50 de Italdesign és el resultat de la col·laboració amb Nissan, que va començar en 2018 amb la creació del prototip del mateix nom. L’èxit aconseguit en els mesos següents a la presentació del projecte va portar a Nissan i Italdesign a decidir el llançament de la producció de la versió de carretera en una sèrie limitada de 50 unitats. Els primers vehicles s’entregaran als clients a la fi de 2020 i principis de 2021.

“Aquest és un dia molt especial –afirma Jörg Astalosch, CEO de Italdesign- després de diverses setmanes extremadament difícils per a tots. Després d’haver hagut de renunciar a l’estrena mundial en el Saló de l’Automòbil de Ginebra i, després de la conseqüent aturada parcial de les nostres activitats de producció a causa de la Covid-19, a principis de maig hem pogut tornar a estar 100% operatius i podem confirmar el lliurament dels primers cotxes entre finals d’enguany i principis de 2021, com estava previst. No és casualitat que hàgem presentat el cotxe en el circuit “Tazio Nuvolari”, és ací on duem a terme totes les proves dinàmiques necessàries per a aconseguir l’homologació de vehicles en els diferents mercats i estem a punt de concloure les del nostre GT-R 50″.

Nissan va col·laborar amb Italdesign per a crear el model, basat en l’últim Nissan GT-R *NISMO, en commemoració del 50a Aniversari del GT-R en 2019 i de *Italdesign en 2018. La potència de cada GT-R 50 Italdesign és un V6 biturbo de 3,8 litres, de 720 CV, ajustat per NISMO i construït a mà.

La demanda de la versió de producció del GT-R 50 Italdesign ha sigut alta i es compta ja amb un nombre significatiu de reserves per part dels clients de tot el món, que estan ja en el procés de seleccionar especificacions per a personalitzar els seus models. Podran triar entre diversos dissenys inspirats en els GT-R que han fet història en la marca i això fa del GT-R50 Italdesign, una edició limitada de molt atractiva per als col·leccionistes.

“Els nostres clients han gaudit de l’experiència personalitzada que ofereix Italdesign, que té una llarga tradició en l’exclusiu camp dels vehicles ultres-exclusius d’alt rendiment fets a mida”, va dir Michael Carcamo, Director del Programa de Nissan de Cotxes Esportius i NISMO. “La seua experiència amb el GT-R50 ha sigut increïble i puc afirmar de primera mà que cada cotxe serà, sens dubte, una obra mestra de per si mateix”.

Al Japó, els clients ja poden comprar una GT-R50 de Italdesign a través de SCI Co. Ltd., una subsidiària de VT Hòldings, que ha sigut nomenat importador i distribuïdor oficial d’aquests cotxes exclusius al país.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací