Nissan presenta els colors dissenyats per al Ariya

589

Actualitat Diària

Nissan ha presentat una nova i rica paleta de deu colors exteriors per a Ariya, inspirada en el seu esperit d’innovació, d’alta qualitat i d’emoció pel futur.

Els dissenyadors de la marca, impulsats pel desig d’unir electrificació i disseny, han desenvolupat diversos tons que realcen la sensació tecnològica del disseny futurista i electrificat de Ariya.

La paleta de colors defineix la identitat visual de Ariya, inspirada en la mobilitat elèctrica, la connectivitat d’última generació i les avançades tecnologies d’assistència a la conducció.

Amb quatre opcions de color monòton i sis bi-to, la carta de colors eleva l’aspecte i la sensació Premium del Ariya. Nissan ha introduït, a més, una pintura amb base d’aigua que permet aplicar els colors a una temperatura més baixa, garantint així que totes les parts del vehicle es puguin pintar conjuntament.

El millor de tot és que aquests nous tons són aplicats sobre el model per aquesta tecnologia de pintura altament avançada i ambientalment sostenible que redueix la producció de diòxid de carboni en un 25%, reduint substancialment l’impacte ambiental d’aquest vehicle de zero emissions.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací