Nissan participa amb la seua visió de la mobilitat en el Cicle de Conferència Mobility City

567

Actualitat Diària

Dins del cicle de conferències sobre mobilitat que està duent a terme la Fundació Ibercaja, ahir va intervindre Juan Luis Pla, Director de Relacions Institucionals de Nissan a Espanya.

Nissan va traslladar als assistents la seua visió de la mobilitat sostenible basada en els tres pilars que prèviament ja havien sigut anunciats en el V Fòrum Nissan i que poden proporcionar a Espanya clars vectors de creixement.

Aquestes tres oportunitats per al nostre país són l’electrificació, la connectivitat i el vehicle autònom. Aquests tres aspectes sumats podrien proporcionar al PIB espanyol prop de 190.000 milions de € o cosa que és el mateix un 15% del nostre PIB.

Un dels apartats més importants que va tractar Juan Luis Pla va ser el de l’electrificació, que podria aportar a la nostra economia prop de 90.000 milions de €. Nissan va recordar a les Autoritats que són necessàries en aquest àmbit actuacions relatives als plans d’ajudes i avançar en la reducció de la fiscalitat al vehicle elèctric, una major velocitat del desenvolupament de la infraestructura de càrrega i un pla de comunicació nacional que parle sobre els beneficis elèctrics per a societat i usuaris.

Juan Luis Pla va recordar també que “contràriament al que es diu el cotxe elèctric no és car ja que en un càlcul a 6 anys, el vehicle elèctric, a causa dels seus estalvis, és 6.000 euros més econòmic que un vehicle de combustió tradicional i 10.000 euros més econòmic que un vehicle híbrid.”

Nissan, com a marca líder en electrificació ofereix oportunitats úniques als usuari com és el Pla MOVES de Nissan que millora les ajudes del Govern i programes únics com L’Ara és Elèctric que amb tres principis: prova del cotxe 48 hores, instal·lació gratuïta del carregador i una aplicació, Nissan Charge, que permet localitzar i pagar els punts de càrrega, pretén eliminar les pors infundades sobre el vehicle elèctric.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací