Nissan lidera el mercat de vehicles elèctrics en el primer quadrimestre amb gairebé 1.000 unitats

691

Actualitat Diària

El mercat elèctric manté un important creixement en el que portem d’any del 82,4% en el que portem d’any, amb un total de gairebé 4.000 vehicles elèctrics putos. Gairebé una quarta part dels vehicles elèctrics matriculats en el mercat espanyol corresponen a Nissan, amb una quota del 24%.

Nissan lidera el mercat en aquest primer quadrimestre, un mercat on cada dia se sumen més i més marques amb diferents models però que manté un líder sòlid durant més d’una dècada. Nissan va matricular en el primer quadrimestre de l’any un total de 932 unitats, acostant-se a les 1.000 unitats en un quadrimestre, una cosa difícil de veure fa uns anys. Aquest volum significa un creixement del 116%.

Per models, el vehicle elèctric més venut a Espanya continua sent el Nissan LEAF amb un volum de gairebé 700 unitats, representa un creixement del 143% i aconsegueix una quota de mercat del 18%.

D’altra banda, el fenomen crossover es manté com un dels pilars que sosté el mercat espanyol. En aquest segment també hi ha un líder clar durant més d’una dècada, el Nissan Qashqai, que ha matriculat un total de 11.229 unitats en els primers quatre mesos de l’any, la qual cosa suposa un creixement del 4%. Aquestes unitats li situen com el segon model més venut en el mercat espanyol. Cal recordar que ja l’any passat, Nissan Qashqai va batre el seu rècord de matriculacions a Espanya.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací