Nissan li aconsella com poder desinfectar el seu vehicle per a ajudar a detindre la propagació de Covid-19

758

Recomanen usar guants per a netejar i desinfectar les superfícies, i netejar les superfícies amb aigua i sabó abans de la desinfecció

Actualitat Diària

Quina és la millor manera de desinfectar el seu vehicle per a ajudar a detindre la propagació de Covid-19? Els Centres per al Control i la Prevenció de Malalties amb seu als EUA Diuen que llavar-se les mans és crucial, però també ho és desinfectar les superfícies, incloses les del seu automòbil.

Els CDC recomanen usar guants d’un sol ús per a netejar i desinfectar les superfícies, i netejar les superfícies amb aigua i sabó abans de la desinfecció. Per a interiors de vehicles, es pot usar un drap suau o de microfibra humitejat amb aigua i sabó en superfícies dures.

Els desinfectants més comuns són efectius, però alguns no són ideals per a vehicles, com a lleixiu, peròxid d’hidrogen, benzé, diluents o netejadors abrasius que poden danyar la tapisseria i els interiors. Els CDC diuen que les tovalloletes o aerosols a base d’alcohol amb almenys un 70% d’alcohol són efectius contra el coronavirus. Aquests es poden usar de manera segura en el seu vehicle.

Per a pantalles d’automòbils, en lloc de netejadors a base d’amoníac, use tovalloletes per a pantalles o un drap suau humitejat amb aigua i sabó per a netejar; després asseque amb un drap net i suau.

Ací està la llista de verificació de Nissan per a desinfectar superfícies de vehicles:

Volant
Claus i control remot.
Tiradors exteriors de les portes (tots dos costats).
Tapa del maleter o àrees d’agarre de la comporta d’elevació.
Tiradors de portes interiors, tots dos costats i panells *interiornos de portes.
Botó d’arrencada, si està equipat
Espill retrovisor, dors i vores.
Sistemes de climatització.
Selector de marxes.
Comandament dels intermitents.
Controls de l’eixugaparabrisa.
Controls centrals.
Consola central i reposabraços.
Cinturó de seguretat i sivella. Evite els netejadors forts en el cinturó, ja que poden degradar les fibres i la resistència del cinturó.
Palanca del fre de mà i fre de mà.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací