Nissan Juke, el vehicle generalista que més creix en el mercat espanyol

520

Actualitat Diària

Malgrat la pronunciada caiguda del mercat automobilístic espanyol el mes d’octubre, hi ha signes positius en determinats vehicles, com és el cas del nou Nissan Juke. El mes d’octubre, aquest vehicle ha registrat un creixement del 219%, amb un total de 546 unitats, l’augment percentual més alt entre els models generalistes del mercat espanyol. El nou Juke ofereix, entre altres atributs, una alternativa per a tenir als passatgers entretinguts també, gràcies a la connexió Wi-Fi integrada que és capaç de connectar fins a 7 equips a una ràpida i fiable xarxa mòbil. Aquesta característica és una de les millor valorades pels usuaris de Juke i que converteixen al JUKE en el Nissan més connectat de la història.

D’altra banda, el segment dels crossover no per a de créixer en quota de mercat i representa ja un 51% del mercat total del mercat espanyol. Aquest segment està liderat pel Nissan Qashqai, que el porta fent durant més de 13 anys de manera consecutiva. Nissan Qashqai, a més de ser el crossover més venut en el mercat espanyol, és el tercer model més venut a Espanya en el que portem d’any.

D’altra banda, cal significar la importància i el constant creixement dels vehicles de tecnologia alternativa, que ja representen en el mercat espanyol un 20% del total de les matriculacions, o cosa que és el mateix, un de cada cinc vehicles que es compren avui dia és de tecnologia alternativa. En aquest sentit, Nissan ha superat ja per tercer any consecutiu la xifra de més de 1.000 vehicles elèctrics venuts en el mercat espanyol, sent la marca que més vehicles elèctrics ha venut a Espanya.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací