Nissan instal·la nous punts de recàrrega de vehicles a Saragossa en col·laboració amb Indigo

921

La nova ubicació d’aquest espai de recàrrega està en l’aparcament Indigo – Sant Ignasi, situat al costat de la seu d’Ibercaja

Actualitat Diària

Nissan i Indigo continuen ampliant la instal·lació de punts de càrrega per a vehicles elèctrics al llarg de tota Espanya. Després de Madrid, Saragossa, Toledo i Marbella, ara s’amplia la infraestructura de càrrega per a vehicle elèctric en un altre aparcament a la ciutat de Saragossa.

Nissan, que ja va entregar el vehicle elèctric 7.000, un Nissan LEAF a un taxista de Saragossa el mes de febrer passat, ara juntament amb Indigo amplia la càrrega d’oportunitat a la ciutat aragonesa. L’acte va comptar amb la presència de la Consellera de Serveis Públics i Mobilitat de l’Ajuntament de Saragossa, Natalia Chueca. El lliurament es va realitzar en l’aparcament Indigo – Jutjats, situat en la cèntrica Plaza del Pilar, ja que també es va aprofitar aquest esdeveniment per a inaugurar dos punts de càrrega en aquest emplaçament.

La nova ubicació d’aquest espai de recàrrega està en l’aparcament Indigo – Sant Ignasi, situat al costat de la seu d’Ibercaja. Amb aquests nous punts, a més dels existents prèviament en els aparcaments Indigo de la ciutat de Saragossa, es pretén afavorir la implantació de la mobilitat elèctrica, contribuint a donar una major cobertura d’autonomia a l’usuari particular i a flotes professionals, públiques i privades, impulsant i dinamitzant d’aquesta manera el sector econòmic de la mobilitat elèctrica, fomentant l’ús del vehicle elèctric i reduint les emissions.

Aquest servei de càrrega d’oportunitat en aparcaments ofereix un gran valor afegit a la ciutat, permetent als seus clients recarregar el seu vehicle, per exemple, mentre realitzen gestions o durant la seua jornada laboral.

D’aquesta manera, tant els residents com els visitants que arriben a Saragossa, podran fer ús del seu vehicle elèctric tenint l’opció de recàrrega i estacionament en dos nous aparcaments de la Ciutat, sense por de no saber on carregar el seu vehicle. Tant si estan estiuejant, com si estan de visita o de compres, ara la ciutat de Saragossa, gràcies a Indigo i a Nissan ofereix un nou servei de recàrrega de vehicle elèctric per a fer la seua visita a la ciutat més sostenible i neta des del punt de vista mediambiental. A més, gràcies a l’autonomia actual dels vehicles elèctrics, com és el cas del *LEAF, visitar la ciutat de Saragossa des d’altres províncies i tornar al lloc d’origen sense preocupar-se per la càrrega de destinació és ja possible.

Indigo és líder mundial de mobilitat i una de les principals empreses de gestió d’aparcaments en tota Espanya, sent aquests emplaçaments clau per a l’aprofitament de recàrrega en molts dels desplaçaments que es fan hui dia a les ciutats.

Nissan, manté l’impuls a l’ampliació de la xarxa de càrrega per al vehicle elèctric. Nissan ja disposa de la xarxa de càrrega ràpida privada més extensa d’Espanya, instal·lada en els seus concessionaris. A més, Nissan manté un constant esforç a ampliar la xarxa pública de llarga distància al costat de Easycharger. D’aquesta manera, es pretén facilitar l’accés a tots els usuaris de vehicles elèctrics a una càrrega en qualsevol moment i en qualsevol lloc que permeta abastar no sols els desplaçaments urbans sinó també els de més llarga distància.

Aquest servei de càrrega d’oportunitat en aparcaments oferirà un gran valor afegit a la ciutat, no sols als visitants sinó també als usuaris d’aquest pàrquing, permetent als seus clients recarregar el seu vehicle, per exemple, mentre realitzen gestions o durant la seua jornada laboral.

La implicació del concessionari Nissan de la zona, Arvesa ha sigut clau per al desenvolupament i posada en marxa d’aquesta infraestructura.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací