Nissan implementa una sèrie de mesures en la nostra operativa diària amb les indicacions pròpies de l’Estat d’Alarma,

560

Actualitat Diària

En un esforç per minimitzar l’impacte i limitar la propagació del COVID19, des de Nissan Ibèria hem implementat una sèrie de mesures en la nostra operativa diària, en línia amb les indicacions pròpies de l’Estat d’Alarma, després de la publicació del Reial decret 463/2020 aprovat pel Govern el 14 de Març de 2020, i en compliment de les exigències que es deriven:

• Des del dilluns 16, tots els empleats de Nissan Ibèria treballem en remot des de les nostres llars fins a un altre avís.

• En el Departament de Comunicació treballem també en remot i amb normalitat per a donar-vos suport amb qualsevol necessitat que tingueu.

• La Xarxa de Concessionaris ha habilitat serveis d’urgència i telèfons de contacte per a atendre els clients de Nissan en tota Espanya, i que es poden consultar en la web de la marca www.nissan.es

• A causa del tancament excepcional de la nostra Xarxa de Concessionaris, on mantenim la nostra flota de premsa, cancel·lem totes les cessions de models fins a un altre avís.

Nissan està constantment monitorant la situació i mantindrem totes les mesures adoptades tant temps com sigui necessari, així com aquelles noves que es requereixin en tot moment, per a frenar el COVID19.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací