Nissan i la Fundació Arbor Day s’uneixen per a plantar 20.000 arbres a Europa

397

Actualitat Diària

Nissan, en col·laboració amb la Fundació Arbor Day, tirarà noves arrels per tota Europa. A través d’una iniciativa conjunta per a plantar 20.000 arbres en 2021. Després d’una dècada d’èxit del LEAF, el primer vehicle elèctric del món per al mercat generalista, i el seu suport als Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unidas1 (ODS) a través del Nissan Green Program 2022, l’empresa posa en marxa aquest projecte en el marc del seu compromís continu a llarg termini per a fer front als reptes ambientals per a aconseguir un planeta més sostenible.

S’han seleccionat llocs específics del Regne Unit, França, Alemanya i els Països Baixos que es beneficiaran d’aquest programa de reforestació. Des de la reducció de les inundacions per a salvar una zona de jocs infantils als afores de Londres, fins a la reconstitució de boscos greument afectats pels escarabats de l’escorça als afores de París. Cada emplaçament urbà s’esforça per atendre una necessitat social major amb l’objectiu que els entorns locals siguin un lloc millor per a viure per a tothom.

L’ambició de Nissan s’ampliarà a partir de les iniciatives del Nissan Green Program i del treball continu de l’empresa per a minimitzar la petjada de carboni dels seus productes i operacions, l’objectiu final de les quals és la neutralitat de carboni en 2050. El compromís de Nissan es basa en els seus programes de dècades per a reduir les emissions i oferir tecnologies de vehicles elèctrics que beneficiïn tant al medi ambient com a la societat.

Des de 2010, els propietaris del Nissan LEAF han evitat l’emissió de més de 2,5 milions de tones de CO₂ al medi ambient. Un assoliment notable que afectarà positivament el nostre medi ambient per a les futures generacions.

Arnaud Charpentier, vicepresident regional d’Estratègia de Producte i Preus de Nissan AMIEO, ha comentat: «La decisió conscient presa pels nostres propietaris de triar un vehicle elèctric continua contribuint a la nostra capacitat d’aconseguir objectius d’electrificació més amplis i genera un futur més ecològic i sostenible.

Tenim la responsabilitat de garantir que les nostres innovacions continuïn enriquint la vida de les persones i hem traçat objectius clars per a mantenir aquesta missió. Per a 2022, el nostre objectiu és reduir un 40% les emissions de CO₂ de tots els cotxes nous i preveiem que el 50% de la nostra gamma estigui electrificada a principis de 2024.»

La Fundació Arbor Day és la major organització sense ànim de lucre dedicada a la plantació d’arbres. Amb més d’un milió de membres a tot el món, i amb l’ajuda dels seus socis, la Fundació ha plantat més de 400 milions d’arbres a tot el món en els últims 50 anys.

«Les solucions climàtiques basades en la naturalesa no sols mitiguen l’impacte mediambiental de les operacions diàries de les empreses, sinó que també protegeixen els ecosistemes i les economies de les quals depenen tant les persones com la fauna. La nostra associació amb Nissan ens permet impulsar aquesta labor a tot el món», ha declarat Donen Lambe, president de la Fundació Arbor Day.

Els conductors de vehicle elèctric han continuat tenint un efecte positiu en el medi ambient gràcies a la seva decisió d’adoptar una solució de mobilitat més sostenible. Per a celebrar les seves contribucions, Nissan fa una crida a tots els conductors del LEAF perquè enviïn la xifra de quilòmetres d’aire net que han recorregut, amb l’objectiu de demostrar l’efecte positiu que han tingut per al planeta.

Per a enviar la teva xifra de quilòmetres d’aire net i que es planti un arbre Nissan en el teu nom, comparteix una foto del quilometratge del teu LEAF amb l’etiqueta #LEAF10YearsChallenge. Per a saber més sobre com participar, visita la pàgina de Nissan en Facebook, Instagram o Twitter.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací