Nissan electrifica una nova onada d’emprenedors amb l’e-NV200 100% elèctrica

623

Actualitat Diària

En línia amb el seu objectiu d’aconseguir un futur més sostenible, Nissan col·labora amb una nova generació molt prometedora d’emprenedors, als quals ofereix vehicles de zero emissions per a millorar els seus negocis, a més de reduir el seu impacte ambiental.

Michelle dónes Bouillons és una surfista professional i jove emprenedora l’empresa de la qual comercialitza taules de surf, accessoris i roba de bany, tot fabricat en materials sostenibles. Nissan està fent realitat la mobilitat de zero emissions per a la seua empresa gràcies als models elèctrics e-NV200 i Nissan LEAF.

Aquesta col·laboració ha resultat perfecta per a Michelle. «Passar-me al vehicle elèctric era l’opció de mobilitat més òbvia: El surf m’acosta més a la naturalesa que qualsevol altre esport i realment m’ha permés apreciar el preciós que és el nostre món», afirma Michelle.

«Quan vaig començar el meu propi negoci, vaig voler assegurar-me que fóra sostenible. Gràcies als vehicles elèctrics e-NV200 i Nissan LEAF, la conducció resulta totalment natural. Tots dos models són silenciosos, segurs i eficients, i a més m’encanta que siguen de zero emissions quan estic en la carretera.»

El lema «Electrify the World» de Nissan ocupa un lloc prominent en les taules de surf i els vestits de bany de Michelle, qui espera poder animar a més gent a ser més sostenibles i a passar-se a la mobilitat elèctrica.

«Aquesta col·laboració amb Michelle resulta molt emocionant per a nosaltres. Surfeamos la mateixa ona per a estendre el missatge de zero emissions pertot arreu», afirma Dmitry Busurkin, director regional de Vendes de Nissan Automotive Europe.

Això és només el principi. Nissan espera poder col·laborar amb més persones com Michelle. «Hi ha molts joves emprenedors que de debò volen aconseguir un canvi positiu, i per aqueix motiu volen solucions de mobilitat sostenible», comenta Busurkin.

La Nissan e-NV200, fabricada a Barcelona per a tothom, és una opció intel·ligent; és totalment elèctrica, amb una garantia de 8 anys i una autonomia de més de 301 km WLTP en ciutat, la qual cosa cobreix perfectament les necessitats de la majoria d’empreses. Ja s’han venut més de 30 000 Nissan e-NV200 a Europa, quasi 10 000 d’elles només en 2019. En el mercat espanyol, la Nissan e-NV200 ha registrat un nou rècord, matriculant un total de 681 unitats en 2019, la qual cosa significa un creixement del 45,5%, obtenint una quota de mercat del 36%, és a dir, més d’una de cada tres furgonetes elèctriques matriculades enguany a Espanya era un Nissan e-NV200.

L’e-NV200 de 40 kWh ofereix una autonomia de 301 km segons el cicle urbà del procediment d’assaig de vehicles lleugers harmonitzat a nivell mundial (WLTP), per la qual cosa és la solució perfecta per a aquelles persones que volen incorporar la mobilitat elèctrica sostenible als seus negocis.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací