Nissan amplia les ofertes del Personal Rènting a més models de la marca

673

Actualitat Diària

El rènting per a particulars de Nissan és una opció de mobilitat que et permet gaudir d’un cotxe nou sense haver de preocupar-te per les molèsties de mantenir-lo. En els primers sis mesos de l’any, el rènting ja representa un 21,3 del total de les operacions realitzades en el mercat espanyol.

Aquest producte financer de Nissan està pensat per i per al client particular, un segment que en els últims anys està sofrint les incerteses de l’entorn, aguditzades ara per la situació de la pandèmia. D’aquesta manera, Nissan amplia la seva portfolio de productes financers enfocats al client particular de la mà de la Xarxa Nissan. Pagar una quota fixa cada mes, sense aportació inicial i sense imprevistos és una opció que genera confiança en el client particular.

Quins serveis ofereix Personal Rènting?

Aquesta fórmula inclou la matriculació del vehicle, l’impost de circulació, cobertura tot risc, el manteniment i les reparacions en la Xarxa Nissan, vehicle de substitució, assistència en carretera 24 hores, gestió de multes, garantia estesa, pneumàtics, gestió de multes de trànsit, gestió d’ITV i servei d’Atenció al Client i Conductor 365 dies, a més amb una disponibilitat immediata en Juke, Qashqai, X-Trail, Leaf i Micra.Aquesta fórmula diferencial de Nissan trasllada tranquil·litat per al conductor i per a la família d’aquest, és més econòmic que la compra tradicional d’un vehicle i et dóna la possibilitat al final del contracte de canviar el vehicle sense paperassa ni gestions, de manera que proporciona al client l’oportunitat d’usar els vehicles equipats amb les últimes tecnologies del mercat, molt més segures i més respectuoses amb el medi ambient.

S’incorporen a les ofertes el Nissan Qashqai Ready Edition i Nissan X-Trail Ready Edition

Després de l’oferta de llançament del Nissan Micra per 253 € al mes que inclou tot el necessari perquè puguis gaudir del teu vehicle, ara també s’incorporen el Nissan Qashqai i el Nissan X-Trail, des de 343 € al mes i des de 418 € al mes, respectivament.

La Xarxa de Concessionaris Nissan ja està preparada per a atendre totes les seves peticions i les seves consultes sobre aquesta novetat financera que presenta la marca a Espanya.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací