Nissan acumula 10 mesos de creixements consecutius en el segment de vehicles elèctrics

625

Actualitat Diària

El mercat de vehicles elèctrics no per a de créixer. Són ja 9 mesos de creixements continuats a Espanya. De fet, en el període Gener-Juny el mercat de vehicles elèctrics purs està creixent un 115% amb un total de 6.505 unitats. Nissan lidera aquest mercat i acumula ja 10 mesos de creixements continuats, des de setembre de 2018 a juny de 2019, tots dos inclusivament.

El 4,5% dels vehicles que embeni Nissan avui són ja elèctrics, molt per sobre de la quota general que els vehicles elèctrics purs representen en el mercat nacional i que a penes arriba a un 1% i molt per sobre de la resta de marques generalistes. Si exceptuem el segment crossover, el 16% de les vendes de Nissan ja seria de vehicle elèctric.

En el que portem d’any, els dos models elèctrics de Nissan mantenen un comportament excel·lent. El Nissan LEAF registra un total de 1.035 unitats mostrant un robust creixement del 133% i amb una quota de mercat del 19%. D’altra banda, la Nissan e-NV200, fabricada a Espanya totalitza 423 unitats amb un creixement del 158% i una quota en el mercat de les furgonetes elèctriques del 42%., sent líder indiscutible en aquests primers sis mesos de l’any. Gairebé un de cada quatre vehicles elèctrics que es venen a Espanya és un Nissan.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací